Waterresort Oosterschelde
September Zeeland

Nazomeren aan het water in het Zeeuwse Wemeldinge

Na de drukte van de zomervakantie nog even tot rust komen in de nazomer, klinkt goed, toch? September is een heerlijke periode om er even lekker tussenuit te gaan. Net na de drukke vakantieperiode is het vooral voor de rustzoekers hét moment. En nog een voordeel: in september is het weer vaak nog erg goed! Op ons kleinschalige vakantiepark verblijft u in een luxe vakantiehuisje waar comfort en gastvrijheid centraal staat. Dankzij de unieke ligging wandelt u binnen 10 minuten naar de Oosterschelde waar vele natuurrijke routes u tegemoet komen. Mogen wij u verwelkomen in september?

 • Uitwaaien aan de Oosterschelde
 • Luxe vakantiehuisjes
 • Aan de rand van Wemeldinge

Vind hier uw ideale verblijf in september

Uitwaaien, ontdekken en genieten; welkom in Zeeland

Bij aankomst op ons park in Zeeland heeft u het meteen door; dit is vakantie! Uitwaaien aan de rand van de Oosterschelde, ontdekken in historische dorpjes en genieten in uw vakantiehuis. De Oosterschelde is een ware hotspot voor liefhebbers van duiken. In deze onderwaterwereld vindt u maar liefst 250 diersoorten. Natuurliefhebbers kunnen hun hart kwijt ophalen een ontspannende fiets- of wandeltocht. Hoe u uw vakantie ook wilt doorbrengen; in Zeeland is voor iedereen wel wat te beleven!

Onze tips tijdens uw vakantie in september:

  Varen over de Oosterschelde
  Winkelen in Goes of Middelburg
  Wandel- en fietstochten maken
  De onderwaterwereld ontdekken
  Zeeuwse kustplaatsjes bezoeken

Waterresort Oosterschelde; een synoniem van rust

Gelegen aan de rand van het pittoreske kustplaatsje Wemeldinge, op loopafstand van de Oosterschelde en tussen de uitgestrekte polderlandschappen vindt u ons waterrijke vakantiepark. De luxe vakantiehuisje zijn compleet ingericht en voorzien van een stijlvolle inrichting. Vanuit uw vakantiehuis bent u binnen no-time in gezellige dorpjes zoals Yerseke of Kattendijke. Waterresort Oosterschelde is uw toevluchtsoord waar rust en ontspanning samenkomen in combinatie met Zeeuwse gastvrijheid.

Over onze vakantiehuizen:

 • Geschikt voor maximaal 6 personen
 • Luxe en stijlvolle inrichting
 • Uitzicht op water, bos of polders
 • Volop kwaliteit en comfort

Dorpen en steden in de omgeving:

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Wat heeft de Oosterschelde te bieden?

De Oosterschelde is het grootste en meest waterrijke Nationale Park van Nederland. Hier kunt u varen over het uitgestrekte water en zeehonden spotten. Of wandel over de dijken en geniet van een prachtig uitzicht. Tevens staat de Oosterschelde bekend om de duikhotspot. Er is zoveel te doen!

✦ Welke dorpen en steden liggen er in de buurt?

Ons resort is gelegen aan het Zeeuwse dorpje Wemeldinge, maar het is zeker een aanrader om een van de andere dorpen en steden te bezoeken. Zo ligt Kattendijke op slechts 3 kilometer afstand en Goes op 8 kilometer van ons resort!