Waterresort Oosterschelde
Activiteiten

Er is genoeg te ondekken

in de buurt van Waterresort Oosterschelde

 

Uit eten in Zeeland


Als u uit eten gaat in Zeeland gaat er een wereld voor u open. Maak kennis met de Zeeuwse Zaligheden als oester, mossel en Oosterschelde kreeft. Laat u verwennen bij één van de zeven restaurants met een Michelin ster of ontdek de specialisten in zilt en zoet.

Zeilen

Het water van de Oosterschelde is de uitgelezen locatie om heerlijk te kunnen zeilen. Bij hoog water heeft u een geweldig oppervlakte te bevaren terwijl u bij laag water van zandplaat naar zandplaat zeilt om bijvoorbeeld zeehonden te spotten.

De jachthaven van Wemeldinge biedt huisvesting aan verschillende bedrijven die zeiltochten aanbieden. Daarnaast is de jachthaven met liefst 485 vaste ligplaatsen een prima locatie om uw eigen boot aan te leggen.

Zeilen
Golfen
 

Golfen

Op 10 minuten afstand van het Water resort Oosterschelde bevind zich de Goese Golf. Een schitterende golfbaan met een 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par 3 baan.

Op De Goese Golf worden gastspelers warm ontvangen. Greenfeespelers, vrije golfers, handicappers,  jeugdspelers en/of golfers met baanpermissie, zijn het hele jaar door ‘van harte

Fietsen

Zuid-Beveland is met 90 kilometer aan officieel fiets routes een geweldige omgeving om per fiets te verkennen. De Zeeuwse klei leent zich uitstekend voor de verbouw van appels, peren en zwarte bessen. Zuid-Beveland is dan ook het op één na grootste fruitteeltgebied van Nederland. Herkenbaar zijn de hoge windsingels, meestal van populieren, die beschutting bieden tegen de soms straffe Zeeuwse wind.

Fietsen
Duiken
 

Duiken

Wemeldinge is een echte duikers hotspot. Aan de dijk voor het resort zijn menig duikers te vinden. Bijzonder is het duiken naar het wrak ‘Galjoen zonder poen’ Het wrak ligt op 5 minuten zwemmen vanuit de kust, op zo’n 25 meter diepte. Het is prachtig begroeid én er is een enorme diversiteit aan flora en fauna te ontdekken. Een paradijs voor duikers om voortdurend nieuwe zeedieren te ontmoeten.

 

Winkelen

Zeeland kent een zeer divers winkelaanbod in de plaatsen Goes, Middelburg en Vlissingen vindt u een scala aan mode winkels. Daarnaast ontpoppen er steeds meer retro zaken zoals barbiers en brasserieën. De combinatie tussen winkels, terrassen en restaurants in een authentieke omgeving maken winkelen in Zeeland aantrekkelijk!

Winkelen
Genieten
 

Genieten

Zeeland kent de mooiste stranden van Nederland. Vooral op het eiland Walcheren vindt u geweldige stranden met mooie duin landschappen. Er wordt in Zeeland alles aan gedaan om de stranden schoon en in een top conditie te houden. Ook worden er steeds meer luxe strandpaviljoens geopend om de strandgasten in de watten te leggen.

Graag de buurt in het echt ontdekken?