Waterresort Oosterschelde
Vakantiehuis Yerseke

Echt Zeeuws genieten nabij het pittoreske Yerseke

Op slechts 14 kilometer van Waterresort Oosterschelde ligt het Zeeuwse kustplaatsje Yerseke, ook wel hét mossel- en oesterdorp van Zeeland. Hier proeft en beleeft u Zeeland op zijn best! Van historische straatjes tot aan natuurrijke plekjes. Een bezoekje aan dit pittoreske dorp mag dan ook zeker niet ontbreken! Na een dag vol nieuwe ontdekkingen kunt u heerlijk tot rust komen in een vakantiehuis op ons park in Wemeldinge. Hier geniet u optimaal van de rust en de ruimte!

 • Luxe vakantiehuisjes voor 2, 4 of 6 personen
 • Gelegen op 850 meter van de Oosterschelde
 • Zeeuws vakantiegenot vlak bij Yerseke

Wij staan garant voor comfort en rust

Uw eerste stap op ons waterrijke resort, u belandt in een oase van serene rust en voelt de wind door uw haren. Bij aankomst in uw compleet ingerichte vakantiehuis aan het water komt het comfort op u af. De grote raampartijen laten het licht binnen en het uitzicht vanaf uw terras is werkelijk adembenemend. Plof neer op de comfortabele bank in de living en laat de vakantie maar beginnen! Wij bieden vakantiehuisjes voor 2, 4 of 6 personen. Vanuit uw vakantiehuisjes stapt u zo de dijk over waar u over het uitgestrekte water van de Oosterschelde kunt kijken. Hoe fijn is dat?!

 • Uitzicht op een waterpartij, de bossen of het polderlandschap
 • Vakantiehuisjes voorzien van een luxe, stijlvolle en complete inrichting

Waterresort Oosterschelde

op 14 kilometer afstand van Yerseke

  15 minuten
  26 minuten

Onze tips in Yerseke:

 • De Oesterij
 • Strand van Yerseke
 • OosterscheldeMuseum
 • De Oosterschelde
 • Sint-Odulphuskerk

Doen en beleven in Yerseke

Voor het échte Zeeland gevoel moet u in Yerseke zijn. Rustzoekers, cultuurliefhebbers, natuuraanbidders en actievelingen kunnen hier hun hart ophalen. Bezoek het Nationale Park De Oosterschelde en laat u verrassen door de prachtige flora en fauna. Proef én beleef Zeeland tijdens een bezoek aan De Oesterij en laat u onderdompelen in de wondere wereld van schaal- en schelpdieren. Bezoek het OosterscheldeMuseum en duik in de geschiedenis van de Zeeuwse Delta. En wist u dat onder het wateroppervlak van de Oosterschelde een rijkdom aan dieren en waterplanten schuilt? Ontdek het zelf tijdens het snorkelen of duiken. Hier in Yerseke is écht van alles te beleven!

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Waar staat Yerseke bekend om?

Het Zeeuwse Yerseke staat bekend als hét mossel- en oesterdorp. Breng een bezoekje aan de oesterputten of wandel langs het strand en zoek zelf oesters! En daarna? Trakteer uzelf op een heerlijke lunch of diner mét oesters en/of mosselen!

✦ Kan ik in Yerseke lekker uiteten?

Jazeker. Het binnencentrum van Yerseke zit vol met gezellige horecazaakjes en lunchtentjes. Hier ontdekt u de Zeeuwse gastvrijheid en geniet u van verse vis en schelpdieren!