Waterresort Oosterschelde
duiken zeeland

Duik in de onderwaterwereld van de Oosterschelde

Waterresort Oosterschelde ligt aan de rand van het idyllische Wemeldinge. Dit is een echte hotspot voor liefhebbers van duiken! Vanuit uw luxe vakantiehuis op ons park wandelt u binnen een kwartiertje naar de Oosterschelde. Hier vindt u vele plekken waar u kunt duiken. In het water van de Oosterschelde kunt u vele zeedieren en planten bewonderen zoals kreeften, anemonen en talloze soorten vissen. Na de tijd kunt u douchen en uw spullen afspoelen in onze Duikschuur. Kom duiken in Zeeland en ontdek de unieke flora en fauna van de Oosterschelde!

 • Kleinschalig en rustig park
 • Op 850 meter van de Oosterschelde
 • Dé hotspot voor duikers

Swipe voor meer foto's →

Maak een duik in het diepe; actief in Zeeland!

Ontdek de unieke schoonheid onder de waterspiegel van de Oosterschelde. In deze prachtige onderwaterwereld vindt u maar liefst 250 diersoorten. Planten met prachtige kleuren, sepia's, zeepaardjes en kreeften zijn slechts enkele van de bijzondere flora en fauna die u hier kunt ontdekken. Ook vindt u hier indrukwekkende duikwrakken zoals het schip Le Serpent of het Galjoen zonder Poen op ongeveer 25 meter diepte. Hoewel de meeste duikplekken alleen voor ervaren duikers zijn, kunnen beginners hier ook terecht. Bij vele Zeeuwse duikcentra kunt u lessen volgen of materialen huren.

Weet u deze bijzondere planten en dieren te spotten?

  Sepia's (inktvissen)
  Anemonen en koralen
  Zeekreeften
  Mosselpercelen
  Noordzeekrabben

Ervaar rust en ruimte op ons vakantiepark

Na een inspannende duikactiviteit kunt u zich heerlijk afspoelen en ontspannen in uw luxe vakantiehuis op ons kleinschalige vakantiepark. Onze huizen bieden plaats aan maximaal 6 personen en beschikken over een sfeervolle inrichting zodat u zich meteen thuis voelt. Wilt u extra ontspannen na het duiken? Verblijf dan in onze luxe vakantiewoning met eigen sauna! Vanuit uw eigen terras met comfortabele tuinmeubels heeft u een prachtig uitzicht op het water, het bos of het uitgestrekte polderlandschap. Dé ideale uitvalsbasis voor een actieve duikvakantie in Zeeland!

Uw verblijf opgesomd:

 • Vrijstaande huizen voor maximaal 6 personen
 • Modern en sfeervol ingericht
 • Optioneel met eigen sauna
 • Eigen terras met tuinmeubels
 • Op 850 meter van de Oosterschelde

Wat eerdere gasten ons vroegen:

✦ Is de Oosterschelde geschikt voor beginnende duikers?

Jazeker! De meeste spots zijn voor ervaren duikers, maar ook wanneer u geen ervaring heeft met duiken is de Oosterschelde een ideale bestemming. U vindt hier vele duikscholen waar u lessen kunt volgen op verschillende niveaus.

✦ Zijn er specifieke duiklocaties in de Oosterschelde?

Ja, er zijn veel verschillende duiklocaties, de Zeelandbrug, Bergse Diepsluis en de Oesterdam zijn enkele van de populairste hotspots. Elk van deze locaties biedt unieke duikervaringen.