Waterresort Oosterschelde
Oud en nieuw Zeeland

Blik terug en kijk vooruit; vier oud en nieuw in Zeeland

Aftellen tot middernacht onder het genot van een glas bubbels, waardevolle momenten, terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken op wat komen gaat. Vier oud en nieuw in het Zeeuwse Wemeldinge! Verblijf in een luxe vakantiewoning aan het water, op slechts 850 meter van de Oosterschelde. Geniet van de ongerepte natuur, uitgestrekte polderlandschappen en wateroppervlaktes. Duik in de geschiedenis van de Zeeuwse Delta en bezoek pittoreske kustplaatsjes. Na een dag vol ontdekkingen geniet u van alle luxe en comfort in uw vakantiewoning voor maximaal 6 personen!

 • Vakantiewoningen voor maximaal 6 personen
 • Op slechts 850 meter van de Oosterschelde
 • Gelegen in het Zeeuwse Wemdeldinge

Vind hier uw ideale verblijf tijdens oud en nieuw

Knallend het nieuwe jaar in; dit mag u niet missen!

Van interessante musea en historische steden tot aan weelderige natuurgebieden en prachtige wandelroutes. U deelt uw vakantie in zoals u zelf wilt, maar wij delen graag een aantal van onze tips met u!

  De Oosterschelde

  Ontdek de uitgestrekte wateren van dit Nationale Park en laat u meevoeren door dit stukje trots van Zeeland. Spot de zeehonden die hier zwemmen of maak een winterse wandeling over de Zeeuwse dijken.

  Historisch Goes

  Het Zeeuwse Goes ligt op slechts 9 kilometer van Waterresort Oosterschelde vandaan. Hier beleeft u de Zeeuwse gastvrijheid op z'n best! Struin door de historische straatjes en snuif cultuur tijdens uw vakantie.

  Deltapark Neeltje Jans

  Bij Deltapark Neeltje Jans is voor ieder gezelschap en elke leeftijd wel wat te beleven; bekijk de zeehondenshow, zwem met haaien, bezoek de Deltawerken of maak een rondvaart over het water.

  Vissersdorpje Yerseke

  Yerseke is hét mossel- en oesterdorp van Zeeland. Dit karakteristieke Zeeuwse vissersdorpje ligt op 8 kilometer bij uw vakantiewoning vandaan. Bezoek het OosterscheldeMuseum en proef lokale gerechten!

  Watersnoodmuseum

  In het Watersnoodmuseum ziet u hoe 's lands grootste natuurramp Zeeland voorgoed veranderde, en hoe we een ramp nu voorkomen. Een bezoek aan dit indrukwekkende museum mag niet ontbreken. 


Wij zorgen voor een onbezorgd verblijf

Komt u oud en nieuw bij ons vieren, in het Zeeuwse Wemeldinge? Dan hoeft u alleen nog maar uw koffer in te pakken en het genieten kan beginnen! Wij zorgen voor de rest. U verblijft in een luxe en stijlvolle vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien; een compleet ingerichte keuken, luxueuze woonkamer, comfortabele bedden en een moderne badkamer. Vanuit uw vakantiewoning heeft u een prachtig uitzicht op het water of de uitgestrekte polderlandschappen.

Meer over uw verblijf:

 • Geniet van luxe en comfort
 • Voor maximaal 6 personen
 • Voorzien van een complete inrichting
 • Grote raampartijen en natuurrijk uitzicht

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

❖ Hoe ver is het lopen naar de Oosterschelde?

De Oosterschelde ligt op slechts 850 meter afstand van Waterresort Oosterschelde. Dit betekent dat u in slechts 15 minuten wandelen al bij de Oosterschelde bent! Vanuit hier kunt u verschillende activiteiten ondernemen.

❖ Hoe zien de vakantiewoningen eruit?

Wij bieden vakantiewoningen aan geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Deze zijn allemaal voorzien van een stijlvolle en complete inrichting. Sommige vakantiewoningen zijn voorzien van een extra badkamer, ligbed of zelfs een sauna.