Waterresort Oosterschelde
Meivakantie Zeeland

Eropuit in de meivakantie, dat is Zeeuws genieten!

De meivakantie is een heerlijke periode om er even lekker tussenuit te gaan: de aangename temperaturen en vaak goede weersomstandigheden zijn geschikt voor een fiets- of wandelvakantie. Waterresort Oosterschelde ligt slechts een klein stukje lopen en een dijk verwijderd van de Oosterschelde, waar u de onderwaterwereld kunt ontdekken tijdens het duiken of zeehonden kunt spotten. Wat u ook gaat ondernemen; bij Waterresort Oosterschelde geniet u gegarandeerd van rust en comfort tijdens de meivakantie!

 • Huisjes voor maximaal 6 personen
 • Gelegen aan de Oosterschelde
 • In het Zeeuwse Wemeldinge

Vind hier uw ideale verblijf in de meivakantie

Voorjaarsvreugde in het Zeeuwse Wemeldinge

We laten de wintermaanden achter ons en kijken vooruit naar de zomermaanden. De natuur staat in bloei, de lammetjes huppelen door de polderlandschappen en de voorjaarszon laat zich weer zien; het is lente! Ga er lekker tussenuit en ontdek de Zeeuwse gastvrijheid in Wemeldinge. Of bezoek het pittoreske kustplaatsje Yerseke of de bruisende stad Goes. Voor iedereen is er wel wat te beleven in Zeeland!

Voordelen van de meivakantie:

  Aangename temperaturen

  In het voorjaar zijn de temperaturen vaak perfect om lekker de buitenlucht in te gaan en iets actiefs te ondernemen. 

  Buiten het hoogseizoen

  Doordat de meivakantie buiten het hoogseizoen valt is het over het algemeen rustiger en zult u optimaal genieten van de rust en ruimte.

  Het begin van de zomer

  Laat de voorpret en het vakantiegevoel maar komen, want in de meivakantie geniet u van de natuur in bloei en de voorjaarszon.

Meer over onze vakantiehuisjes:

 • Luxe en stijlvolle inrichting
 • Voor maximaal 6 personen
 • Terras met prachtig uitzicht
 • Vlak bij de Oosterschelde

Rust, ruimte en comfort tijdens de meivakantie

Waterresort Oosterschelde is de ideale uitvalsbasis voor rustzoekers, maar ook voor wie de prachtige omgeving wil ontdekken. Aan rust, ruimte en comfort kom u niet te kort in onze vakantiehuizen. De compleet ingerichte vakantiehuizen zijn voorzien van een stijlvolle inrichting en beschikken over alles wat u nodig hebt voor een onbezorgd verblijf. Wij bieden verschillende vakantiehuizen voor 2, 4 en 6 personen. Voor welke gaat u?

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Hoe ver ligt het resort van de Oosterschelde?

De Oosterschelde ligt op slechts 850 meter afstand van Waterresort Oosterschelde. Vanuit uw vakantiehuis is dit ongeveer 10 minuten wandelen en 2 minuten fietsen. U hoeft alleen maar de dijk over te steken!

✦ Welke dorpen en steden liggen er in de buurt?

Ons resort is gelegen aan het Zeeuwse dorpje Wemeldinge, maar het is zeker een aanrader om een van de andere dorpen en steden te bezoeken. Zo ligt Kattendijke op slechts 3 kilometer afstand en Goes op 8 kilometer van ons resort!