Waterresort Oosterschelde
Kerstvakantie Zeeland

Geniet in kerstsferen; vier de kerst in Zeeland

Heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse kust, wandelen door winterse landschappen en genieten van een prachtig uitzicht over de Oosterschelde; een kleine impressie als u uw kerstvakantie in Zeeland viert bij Waterresort Oosterschelde. Ons kleinschalige vakantiepark ligt op 850 meter van de Oosterschelde en beschikt over comfortabele vakantiehuisjes voor 2 tot 6 personen. De ideale uitvalsbasis om al het moois van Zeeland en de omgeving te ontdekken tijdens de kerstvakantie.

 • Kleinschalig en rustig vakantiepark
 • Op 850 meter van de Oosterschelde
 • Luxe vakantiehuizen

Vind uw ideale vakantiehuis in de kerstvakantie

Beleef de wintermagie van Zeeland; mis dit niet

  De Oosterschelde

  Ga eropuit in Nationaal Park Oosterschelde en maak een winterse wandeling door de duinen of over dijken. Wie weet spot u een zeehond!

  Deltapark Neeltje Jans

  Leer meer over de deltawerken en de stormvloedkering, maak een rondvaart over het water of bezoek het Bluereef Aquarium.

  Kerstmarkt

  Ervaar de kerstsfeer op een kerstmarkt. In diverse Zeeuwse steden en dorpen worden kerst- en wintermarkten georganiseerd.

  Watersnoodmuseum

  Stap in de geschiedenis van het water van '53 tot nu en leer meer over hoe de grootste natuurramp Zeeland voorgoed veranderde.

Scroll opzij voor meer foto's

Meer over uw verblijf

 • Voor 2 tot 6 personen
 • Optioneel gelegen aan het water
 • Optioneel te boeken met een sauna
 • Voorzien van een complete inrichting

Ervaar luxe en comfort in onze vakantiehuisjes

Tijdens uw verblijf in de kerstvakantie ontbreekt het u aan niets hier in het Zeeuwse Wemeldinge. De stijlvolle inrichting bezorgt u het optimale vakantiegevoel en u bent voorzien van alle gemakken: een volledig ingerichte keuken, sfeervolle living met grote raampartijen, comfortabele bedden en een moderne badkamer. Voor extra ontspanning kunt u ook een vakantiehuis met sauna boeken; dat is heerlijk opwarmen na een winterse wandeling! U geniet hoe dan ook van een prachtig uitzicht op het water, de bossen of de uitgestrekte polderlandschappen. 

Wat eerdere vakantiegangers ons vroegen:

✦ Welke steden of dorpen liggen er in de buurt?

Bezoek het oesterdorp Yerseke (6 km) met verse zeevruchten, de bruisende stad Goes (7 km) met een historische binnenhaven of de charmante badplaats Domburg (34 km).

✦ Hoe ver ligt de Oosterschelde van Waterresort Oosterschelde?

De Oosterschelde ligt op 850 meter afstand van ons vakantiepark. Tijdens uw kerstvakantie in Zeeland wandelt u in slechts 15 minuten al naar de Oosterschelde.